Valpar

Om ni är intresserad av rasen Fransk Bulldogg så är det bra att läsa så mycket som möjligt innan man köper sin högt älskade Fralla. Mycket bra information hittar man på Fransk Bulldogg klubben fbksverige.se och Svenska Kennel Klubben skk.se.

Bra är också om man läst igen RAS standarden för en Fransk Bulldogg, grupp 9 FCI-nummer 101.

www.skk.se/Global/Dokument/Rasstandarder/standard-fransk-bulldog-fci101.pdf?epslanguage=sv 

Har du nu plöjt igenom detta och känner att NU har jag hittat min ras så skriv ett brev till oss om vad du/ni/familjen har att erbjuda en underbar liten frallavalp. Är ni osäkra och inte träffat så många innan så går det bra att avtala tid så kan vi ta en promenad med våra hundar.

Vi förbehåller oss rätten att välja våra valpköpare, självklart får man önska färg och kön. Vi vill träffa alla blivande valpköpare innan valparna föds.

Valparna kommer att vara uppfödda på tikens mjölk och senare rå föda, vi ser helst att den nya ägaren är positiv till att ge hunden rå naturlig föda. 100% support vad det gäller allt som berör valpen, skulle vi inte kunna svara direkt så har vi en mentors kennel som fött upp frallor väldigt länge som vi kan rådfråga. Vad det gäller kosten så finns vi här för er valpköpare, tusen frågor och vi ger tusen svar.

 

När valpen levereras är den minst 8v gammal, veterinärbesiktning som är max 1v gammalt, chipmärkt, avmaskad, vaccinerad och registrerad hos SKK och har stamtavla. De är dolda fel försäkrade i 3år samt valpkullsförsäkrad. Med följer en gosefilt med syskonen och mammas doft, ett horn att tugga på och 2 gratisprovförpackningar på BARF mat att hämta ut i närmaste djuraffär.

Ett valp halsband och koppel.

 

Vi kommer under denna flik fort löpande lägga ut bilder och text när valparna är födda.